Het verwerken van mijn banktransacties is traag

In de instructie banktransacties verwerken adviseren wij om je bankmutaties per maand te downloaden en niet meer dan 50-100 mutaties in een bestand. Zo werkt de software het beste, houd je het overzicht én blijft de software snel reageren.

Een gemiddelde ZZP’er heeft 120 bankmutaties per jaar. Dus 50-100 mutaties geeft ruim voldoende mogelijkheid om je bankmutaties efficiënt te uploaden.

Soms zien wij dat er 200 transacties of meer in 1 bestand worden ingeladen. De software doet dit zonder probleem, echter het opnieuw laden en op het scherm weergeven kan even duren. Bij +/- 200 transacties is dit al snel seconden. Ook het verwerken (afletteren) kan bij grote aantallen tot vertraging leiden.

Het downloaden van je transacties en het uploaden is als je eenmaal ingelogd bent in je bankomgeving enkele seconden werk. Besteed dus een minuut langer en je hebt overzicht én je behoud de snelheid met verwerken……

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service