Hoe boek ik een privé storting?

Via de bank heb je een bedrag overgemaakt naar je zakelijke rekening. Nadat je deze bankmutatie hebt geüpload ga je deze verantwoorden en wijzigen naar 0670 Privé storting.

1. Ga via Bank => Boekingen en selecteer de overboeking naar privé
  2. Wijzig het Veld: Rekening naar 0670 Privé storting
  3. Sla de wijziging op met de blauwe knop Opslaan

Je kunt ook een rekening contant betaald hebben, voer dan de Privé storting in via een KAS boeking.

1. Kies voor Kasboeking invoeren => Nieuw => Blauwe Plus, en vul hier het bedrag in wat je hebt betaald vanuit privé. Kies voor opslaan.
  2. Klik vervolgens op boekingen en selecteer de boeking die je net hebt gedaan
  3. Wijzig het Veld: Rekening naar 0670 Privé storting
  4. Sla de wijziging op met de blauwe knop Opslaan

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service