Hoe log ik in op de Myfinance App?

Er zijn drie manieren om in te loggen:

1. Toestel met fingerprint/ Touch ID: Als je een toestel hebt met fingerprint dan kun je daarmee inloggen. De eerst keer dat je de App opent zal de app je e-mail adres en het automatisch gegenereerde wachtwoord vragen. De keren daarna druk je op het fingerprint symbool en je logt vervolgens in met je fingerprint. Je hoeft ook geen e-mail adres meer in te vullen.
  2. Toestel zonder fingerprint/ Touch ID: De App vraagt als je de eerste keer inlogt naast je e-mail en het verkregen wachtwoord om een 5 cijferige toegangscode op te geven die je zelf kunt bepalen. De volgende keer vraagt de App alleen nog deze code.
  3. De derde optie is om met je e-mail adres en het door Myfinance automatisch gegenereerde wachtwoord in te loggen.

TIP: Stel je wachtwoord voor je desktop en mobiele apparaten éénmalig tegelijk in, zo voorkom je dat je later telkens nieuwe wachtwoorden moet invoeren.