Hoe voer ik producten op?

Als je wil dan kun je “standaard”producten aanmaken zodat je nog sneller kan factureren. De productnaam is dus niet verplicht en komt ook niet op de factuur te staan. Je hoeft dus geen producten aan te maken.

Heb je geen boekhouder of is jouw boekhouder lastig te bereiken? De Myfinance boekhouder is professioneel, bereikbaar én voordelig. Kom alles te weten over jouw persoonlijke online boekhouder van Myfinance.

Wil je wel met “standaard” producten werken, dan kun je op de volgende manier producten aanmaken:

Klik op de blauwe plus bij productnaam of op het tabblad Producten. Vul vervolgens de naam in, het BTW percentage, prijs per stuk. Standaard is de omschrijving gelijk aan de productnaam, deze kun je dus aanpassen als je dit wil. Door op het Vinkje te klikken sla je het product op. Onder het tabblad producten kun je tevens de lijst met producten die je hebt opgevoerd raadplegen en wijzigen.

Let op: Alleen de omschrijving komt op de factuur terug en is de omschrijving die je klant ziet.

De volgende keer dat je hetzelfde product wil factureren komen de producten automatisch naar voren als je op het productveld gaat staan. Door een gedeelte van de naam te typen kun je snel zoeken/ filteren in je productlijst en het gewenste product selecteren.

TIP: Voor een juiste rapportage van je producten zal je ervoor moten zorgen dat het veld: PRODUCTNAAM altijd ingevuld is. 

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service