Hoe voer ik mijn Ritten in?

Je kunt via de app of in de Webapplicatie eenvoudig je Ritten registreren.

Voorjaarsactie: Start nu met 15 maanden gratis boekhouden Niet alleen starters, maar iedereen die start met Myfinance boekhoud nú 15 maanden gratis. Bekijk de: Voorjaarsactie.

Webapplicatie:

Klik in de linker kolom op RITTEN, hier verschijnt een lijst van alle maanden tot op heden (huidige jaar). Klik op de maand waarin je de Rit wil registreren en vervolgens op BLAUWE PLUS. Vul hier de gegevens in.

Je kunt ook eenvoudig een relatie selecteren of een nieuwe relatie aanmaken via BLAUWE PLUSJE. Klik op OPSLAAN en de ingevoerde gegevens worden opgeslagen.

Heb je de hele maand compleet klik dan op de knop Declareren. Er wordt nu automatisch een boeking voor je aangemaakt bij Inkoop met de juiste gegevens. Je kunt het bedrag naar jezelf overmaken en daarna de factuur afletteren. Je kunt ook de knop “privé betaald” aanvinken. In beide gevallen is de declaratie (fiscaal) op de juiste manier verwerkt.

Wil je toch nog wijzigingen aanbrengen? Dan zal je de inkoop moeten verwijderen. Daarna kun je de wijzigingen doorvoeren en vervolgens klik je opnieuw op de knop declareren.

APP:

Via Rit toevoegen kun je een Rit registreren. Je kunt in de APP echter geen relatie aanmaken. In de webapplicatie kun je op een later moment eenvoudig de relatie alsnog koppelen.

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service