Kan ik alle ingevoegde gegevens wissen?

Ja, dit kan echter alleen in de proefperiode. Als je een betaald account hebt, dan kan dit niet meer.

Je kunt dit doen door in het programma op ADMINISTRATIES te klikken en vervolgens de knop verwijderen. Als je hiervoor kiest, dan start je weer in stap 1 van de wizard.