Kan ik een overzicht opvragen van mij ritten?

Je kunt eenvoudig je ritten per maand exporteren naar Excel.

Klik in de linker kolom op RITTEN, klik vervolgens op de gewenste maand en daarna op de knop EXCEL RAPPORT.

Nu heb je het overzicht van je ritten en kun je bijvoorbeeld je kilometers eenvoudig factureren of verantwoorden.

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service