Kan ik het programma gebruiken op mijn mobiel?

JA, je kunt het boekhoudprogramma op je mobiele telefoon gebruiken om te boekhouden. Houd er wel rekening mee dat niet alle functionaliteiten beschikbaar zijn, maar de meest gebruikte functionaliteiten kun je vanaf je mobiel doen!

Voorjaarsactie: Start nu met 15 maanden gratis boekhouden Niet alleen starters, maar iedereen die start met Myfinance boekhoud nú 15 maanden gratis. Bekijk de: Voorjaarsactie.

Functionaliteiten mobiel via app.myfinance.nl

• Dashboard (opbrengsten, kosten, resultaat, btw)
  • Relatie aanmaken of wijzigen
  • Verkoopactie aanmaken
  • Inkoop/ bonnetje uploaden en/ of inboeken
  • Btw-aangifte doen!
  • Urenregistratie
  • Ritten registratie

Alle instellingen waaronder:

• je bedrijfsgegevens beheren
  • lay-out van je factuur aanpassen
  • email teksten aanpassen
  • en nog veel meer…..

Uiteraard is er ook een App voor je mobiele telefoon. Hiermee kun je overal zien hoe je er financieel voor staat én eenvoudig bonnetjes toe voegen door er een foto van te maken:

• Actueel inzicht in je opbrengsten, kosten en resultaat;
  • Direct de bonnetjes van je aankopen versturen naar je online boekhouding;
  • Openstaande facturen (in- en verkoop) inzien;
  • Je kilometers & Uren registreren en direct koppelen aan een relatie;
  • Het actuele saldo van te betalen of te ontvangen BTW raadplegen.

Download de Myfinance app voor jouw toestel:

Boekhoud App Android Boekhoud app iphone

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service