Projecten

Hoe voer ik projecten op?

Voorjaarsactie: Start nu met 15 maanden gratis boekhouden Niet alleen starters, maar iedereen die start met Myfinance boekhoud nú 15 maanden gratis. Bekijk de: Voorjaarsactie.

Als je uren schrijft kun je deze in de timesheet opvoeren. Hiervoor kun je ook een project aanmaken zodat je sneller uren kunt invoeren en declareren. Via de knop Timesheet kun je een project aanmaken –> Klik vervolgens op de knop Projecten –> Klik daarna op de blauwe knop met het plusje om een nieuw project aan te maken. Als je minimaal de velden Naam, Relatie en omschrijving hebt gevuld kun je het project opslaan en vervolgens ook gebruiken.

Hoe werk ik met mijn ingevoerde project(en)?

Via Timesheet kun je snel en gemakkelijk je uren invoeren en daarbij ook de uren declareren. In het kopje “lijst” kun je kiezen voor welke maand je je gewerkte uren wil invoeren. Kies de datum, hoeveel uren/minuten je hebt gewerkt en kies het gewenste project dat je hebt aangemaakt. Ook is er de mogelijkheid om een opmerking te plaatsen, bijvoorbeeld welke tijdstippen je hebt gewerkt op een bepaalde dag, vergeet na het invullen niet op de knop opslaan te klikken.

Bij het kopje “Declareren” komen nu de ingevoerde uren te staan. Via de zoekbalk zoek je gemakkelijk op datum, relatie, project of opmerking. Als je de juiste regel(s) hebt gevonden zet je het vinkje aan. Op deze manier selecteer je welke regel(s) je wil declareren. Onder “factuur opmaak” kun je kiezen welke velden je op je factuur wil laten tonen, dit doe je eenvoudig door de gewenste velden aan te vinken.

Vervolgens kun je via de blauwe knop “Concept factuur aanmaken” de facturen aanmaken. Deze komen als concept bij de knop “verkoop” te staan. Als je een concept hebt aangemaakt kun je de gebruikte uren niet meer aanpassen in timesheet, dit kan alleen weer na het verwijderen van de (concept) factuur. In de lijst verkoop kun je de aangemaakte conceptfactuur nog aanpassen en vervolgens definitief maken.

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service