Algemene Tips gebruik Myfinance….

Het programma is speciaal ontwikkeld voor kleine administraties zoals de meeste ZZP’ers, freelancers en management BV’s voeren. De indeling van het boekhoudprogramma is hierop ingericht zodat je eenvoudig je eigen administratie kunt voeren.

Voorjaarsactie: Start nu met 15 maanden gratis boekhouden Niet alleen starters, maar iedereen die start met Myfinance boekhoud nú 15 maanden gratis. Bekijk de: Voorjaarsactie.
  1. Als je gegevens verwerkt probeer dan per periode, bijvoorbeeld een maand, tegelijk je inkoop en verkoopfacturen te verwerken. Importeer dan ook per maand je bankgegevens of koppel je zakelijke bankrekening via Ponto Connect. Zo heb je aan het eind van het jaar overzichtelijk 12 periodes waarin je de boekingen eenvoudig terug kunt vinden voor jezelf.
  2. Begin tijdig aan je BTW aangifte, mocht je dan toch nog vragen hebben, dan kunnen wij je verder helpen!
  3. Gebruik de rapportage regelmatig om te kijken wat er gebeurt als je een boeking doet, zeker als je een handmatige (Memoriaal) boeking uitvoert, controleer dan direct of je deze juist hebt uitgevoerd. Zo niet verwijder of wijzig de boeking eenvoudig door de boeking uit de lijst onder Memoriaal te selecteren.
  4. Weet je niet zeker of je iets hebt aangepast of doe je iets fout op een pagina, klik dan even terug naar het Dashboard, het systeem slaat de wijzigingen dan niet op.
  5. Om fouten te voorkomen, gaat het programma standaard naar het lopende boekjaar, wil je iets in het voorgaande boekjaar aanpassen, dan zal je dit op de desbetreffende pagina moeten selecteren.

Staat je vraag er niet bij, stuur dan een mail naar info@myfinance.nl onze ervaring is dat wij je dan het beste kunnen helpen. Uiteraard kun je ons ook bellen of wij bellen jou naar aanleiding van je vraag terug!

Sla de link https://app.myfinance.nl op onder je favorieten, zo kun je snel inloggen. 

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service