
Kan ik alle ingevoerde gegevens wissen?
Je kunt een administratie in MyFinance zelf verwijderen via Instellingen. Dit is definitief: alle ingevoerde gegevens verdwijnen.
Ja. Je kunt een administratie in MyFinance zelf verwijderen en daarna eventueel opnieuw beginnen. Je kunt niet alleen de invoer wissen.
Administratie verwijderen
- Ga naar Instellingen.
- Kies Administratie verwijderen onder het kopje Overig.
- Bevestig in de pop-up dat je de administratie daadwerkelijk wilt verwijderen.
- Klik op Verwijderen.
Dit geldt zowel tijdens de proefperiode als bij een betaald abonnement.
De extra bevestiging in de pop-up voorkomt dat je een administratie per ongeluk verwijdert.
Dit regel je zo in Myfinance
Alles uit dit artikel zit standaard in de software. Onze eigen boekhouders werken er dagelijks mee en helpen je als je ergens tegenaan loopt.