Blijven mijn ingevoerde administratie & gegevens bewaard?

Ja, als je verlengt dan blijven je ingevoerde gegevens bewaard. Wil je dit niet omdat je bijvoorbeeld eerst het programma hebt getest, dan kun je ervoor kiezen om je account leeg te maken en opnieuw te beginnen. Let wel op, alle gegevens en instellingen worden verwijderd.

Voorjaarsactie: Start nu met 15 maanden gratis boekhouden Niet alleen starters, maar iedereen die start met Myfinance boekhoud nú 15 maanden gratis. Bekijk de: Voorjaarsactie.

Je kunt dit doen door in het programma op INSTELLINGEN te klikken en vervolgens de knop verwijderen. Als je hiervoor kiest, dan worden alle gegevens verwijderd en kun je als je wil een nieuwe administratie aanmaken.

Na het aflopen van je abonnement heb je geen toegang meer tot je administratie. Wil je toch nog je boekhouding aanpassen? Dan kun je kiezen om te verlengen voor een korte periode (3 maanden). Let op, dit is alleen mogelijk net na het verlopen van je abonnement.

Wil je alleen dat je gegevens bewaard blijven en je deze kunt inzien? Dan kun je kiezen om voor een alleen lezen account. Het alleen lezen account kost € 60,– per jaar excl. btw. Zo blijven je gegevens bewaard op onze server voor de wettelijke periode van 7 jaar.

Heb je vragen of twijfel je wat de beste keuze is? Mail ons op info@myfinance.nl en we helpen je graag verder.

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service