Blijven mijn ingevoerde gegevens bewaard?

Ja, als je verlengt dan blijven je ingevoerde gegevens bewaard. Wil je dit niet omdat je bijvoorbeeld eerst het programma hebt getest, dan kun je ervoor kiezen om je account leeg te maken en opnieuw te beginnen. Let wel op, alle gegevens en instellingen worden verwijderd.

Je kunt dit doen door in het programma op ADMINISTRATIES te klikken en vervolgens de knop verwijderen. Als je hiervoor kiest, dan start je weer bij stap 1 in de wizard en kun je een nieuwe administratie aanmaken.