Hoe werkt de Myfinance App?

Werking van de App

Met de Myfinance app heb je altijd en overal direct toegang tot je actuele gegevens!

Voorjaarsactie: Start nu met 15 maanden gratis boekhouden Niet alleen starters, maar iedereen die start met Myfinance boekhoud nú 15 maanden gratis. Bekijk de: Voorjaarsactie.

Met de app kun je:

• Direct de bonnetjes van je aankopen versturen naar je online boekhouding
  • Je geüploade bestanden inzien
  • Je kilometers registreren en direct koppelen aan een relatie
  • Zie hoe je er financieel voor staat? Overal inzicht in je opbrengsten, kosten en resultaat
  • Het actuele saldo van te betalen of te ontvangen BTW raadplegen

Bekijk de instructie video om te zien hoe de App werkt of lees hieronder verder.

Om gebruik te kunnen maken van de Myfinance app, heb je een account bij Myfinance nodig. Deze kun je gratis aanmaken via deze link

Hoe log ik in?

Er zijn vier manieren om in te loggen:

1. Toestel met fingerprint/ Touch ID: Als je een toestel hebt met fingerprint dan kun je daarmee inloggen. De eerste keer dat je de App opent zal de app je e-mail adres en het automatisch gegenereerde wachtwoord vragen. De keren daarna druk je op het fingerprint symbool en je logt vervolgens in met je fingerprint. Je hoeft ook geen e-mail adres meer in te vullen.
  2. Toestel zonder fingerprint/ Touch ID: De App vraagt als je de eerste keer inlogt naast je e-mail en het verkregen wachtwoord om een 5 cijferige toegangscode op te geven die je zelf kunt bepalen. De volgende keer vraagt de App alleen nog deze code.
  3. Gezichtsherkenning/Face ID: Als je een toestel hebt met een gezichtsherkenning optie kun je hier ook mee inloggen. De eerste keer dat je de App opent zal de app je e-mail adres en het automatisch gegenereerde wachtwoord vragen. De keren erna druk je op het gezichtsherkenning symbool.
  4. De derde optie is om met je e-mail adres en het door Myfinance automatisch gegenereerde wachtwoord in te loggen.

TIP: Stel je wachtwoord voor je desktop en mobiele apparaten éénmalig tegelijk in, zo voorkom je dat je later telkens nieuwe wachtwoorden moet invoeren.

Onze meest gebruikte functie is het versturen/uploaden van facturen.

Dit kun je doen door een foto te maken van het bonnetje/factuur, een screenshot te maken of een PDF te uploaden. Dit vind je bij de knop rechtsboven (afbeelding camera). Tip: Upload de facturen 1 voor 1, mocht de factuur uit meerdere pagina’s bestaan kun je meerdere foto’s maken en dan verzenden.

Ook kun je direct vanaf je telefoon een PDF selecteren en als je een screenshot (van een factuur) wil uploaden dan kan dat natuurlijk ook.

Instructie inloggen en een bonnetje, bestand of screenshot toevoegen:

1. Download de Myfinance app in de appstore of playstore
  2. Log in met je gebruikersnaam, dit is het email adres waarop je het wachtwoord van Myfinance hebt ontvangen
  3. Klik op de afbeeldingen van het fototoestel => Bestande uploaden
  4. Kies of je een Inkoopfactuur of bonnetje wil toevoegen of een Verkoopfactuur/ declaratie (zorg)
  5. Kies of je een foto wil maken, een foto wil selecteren of een PDF vanaf je telefoon.
  6. Maak een foto of selecteer een bestand en kies voor Verstuur foto(s), als je wil kun je een naam meegeven en kies voor verstuur
  7. De melding: Foto is verstuurd komt nu in beeld

Let op: Klik op versturen per foto. Je voegt alleen een 2de foto toe als je een factuur van 2 of meer pagina’s hebt!

Bekijk hier hoe de Myfinance App werkt

Download de Myfinance app voor jouw toestel:

Boekhoud App Android Boekhoud app iphone

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service