Myfinance Scan & Herken

Met de scan & herken functie kun je nog sneller je administratie bijwerken.

Voorjaarsactie: Start nu met 15 maanden gratis boekhouden Niet alleen starters, maar iedereen die start met Myfinance boekhoud nú 15 maanden gratis. Bekijk de: Voorjaarsactie.

Log in via app.myfinance.nl Klik op Inkoop en daarna de tab Uploads

Vervolgens kun je kiezen om een bon of een factuur te scannen. Klik op het bijbehorende icoontje en je bon of factuur wordt direct gescand.
De software navigeert direct naar het inkoop scherm. Daar staan je bon of factuur en zijn alle gescande gegevens gevuld.
Controleer of de juiste gegevens zijn gevonden en klik op de knop OPSLAAN. Je inkoop is nu ingeboekt.

Let op: Controleer of het totaalbedrag en het btw bedrag gelijk is aan de originele bon of factuur.

Goed om te weten:

1. Bij iedere Bon hebben we ervoor gekozen om de datum in het veld “factuurnummer” te zetten. De software controleert of er van dezelfde Relatie en datum nog een boeking aanwezig is in de lijst inkoop. Indien dit het geval is krijg je daarvan een melding. Uiteraard kan het zo zijn dat je 2x op een dag hebt getankt of naar de Gamma geweest bent. Dan kun je uiteraard de melding negeren.
  2. Lunch en dinerkosten worden automatisch op 0% gezet. Dit aangezien je de btw in de meest voorkomende gevallen niet mag terugvorderen. Bron: belastingdienst
  3. Standaard grootboek en standaard betalingstermijn worden vanuit de relatie overgenomen als dit is ingevuld.

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service