Wanneer gaat mijn abonnement in?

Als je besluit om Myfinance te gaan gebruiken voor je boekhouding, dan kun je direct besluiten om te verlengen. Het resterend aantal dagen van je proefperiode loopt gewoon door!

De 3 of 12 maanden abonnementen worden opgeteld bij de datum van het aflopen van je proefperiode, dus je hoeft niet tot de laatste dag te wachten.

Dit zelfde geldt ook omgekeerd: Als je pas een week na het verlopen van de proefperiode je bestaande abonnement verlengd dan start het abonnement op de dag na het verlopen van je proefperiode.

Je kunt je abonnement zelf verlengen door in je account op ADMINISTRATIES te klikken en daarna de blauwe knop NU VERLENGEN. Je kunt vervolgens kiezen tussen 3 en 12 maanden en handig via iDeal betalen. Het voordeel is dat je ook direct verder kan zonder dat je eerst contact met ons hoeft op te nemen.

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service