1. Bedrijfsgegevens invoeren (video)

1.1 Selecteer je bedrijf en vul de gegevens aan

Om de juiste (wettelijke) gegevens op de factuur te tonen, is het belangrijk om eerste je bedrijfsgegevens in te vullen. Klik in het linker menu op Administraties => Uw gegevens

• Vul de naam van je organisatie gevolgd door ENTER. Selecteer vervolgens jouw organisatie uit het KvK register.
• Vul vervolgens de ontbrekende gegevens in. Alle velden met een * zijn verplicht. Als je deze hebt gevuld licht rechts bovenin het  op.

1.2 Bedrijfslogo uploaden

Drop je logo (jpeg) of klik binnen de blauwe stippellijn om je bedrijflogo te uploaden. Deze komt dat automatisch op je uitgaande facturen te staan.

1.3 Opties

Onder opties kun je een aantal instellingen voor je administratie aanpassen. Zoals begin van je boekjaar, BTW periode en start/volgnummmer van je facturen. Klik op  om je wijzigingen te behouden.

1.4 Gebruikers

Wil je iemand anders toegang geven tot je boekhouding dan vul je onder gebruikers het e-mailadres in van de persoon die je toegang wilt geven en bevestig met . De uitnodiging is nu verstuurd.

Uitnodiging nogmaals versturen? Klik op .
LET OP: De gebruiker kan alles voor jouw aanpassen behalve: 1) Jouw administratie verwijderen 2) Andere gebruikers uitnodigen.