Persoonlijke boekhouder dienst – Werkwijze aanleveren

Als je gebruik maakt van de persoonlijke boekhouderdienst dan zijn er een aantal belangrijke data. Let wel goed op wat je met je boekhouder hebt afgesproken….

Voorjaarsactie: Start nu met 15 maanden gratis boekhouden Niet alleen starters, maar iedereen die start met Myfinance boekhoud nú 15 maanden gratis. Bekijk de: Voorjaarsactie.

Aanleveren Administratie

Voor iedere 10de van de maand lever je de volgende gegevens aan van de voorgaande maand:

  • Verkoopfacturen (als je via Myfinance je verkoopfacturen maakt dan kun je deze stap overslaan)
  • Inkoopfacturen/ bonnetjes/ kosten
  • Bankmutaties uploaden in Camt.053 of MT940 formaat (indien afgesproken met je boekhouder)

In onderstaande video zie je hoe het werkt op je PC, laptop of mobiel. De instructie voor de APP staat verderop in dit artikel.

Video 1: Verkoopfacturen en inkoop/ kosten uploaden in PDF formaat

Video 2: Bankmutaties uploaden in Camt.053 of MT940 formaat

Nadat je de gegevens hebt geüpload stuur je een mail naar je boekhouder dat je alle gegevens hebt geüpload en de administratie verwerkt kan worden. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen
na de mail je administratie bij te werken.

Tip: In volgorde van aanleveren worden de administraties bijgewerkt, dus als je snel aanlevert dan is jouw administratie of btw-aangifte eerder bijgewerkt/ gereed. 

Zie ook de volledige instructie via deze link of de werking van de Myfinance app

Heb je vragen over de werkwijze, stuur dan een email naar je boekhouder welke werkwijze voor jou van toepassing is.

BTW-aangifte (indien van toepassing)

In januari, april, juli en oktober dienen wij de btw aangiftes in. Voor deze maanden is het dus extra belangrijk dat je tijdig & compleet je administratie aanlevert. Mocht je alles tijdig (voor de 10de van de maand) hebben aangeleverd en 5 dagen voor het eind van de maand nog niets van ons gehoord hebben, mail dan je boekhouder.

Ben je later of te laat met aanleveren, dan kunnen wij niet garanderen dat je btw-aangifte tijdig wordt ingediend. Eventuele boetes of extra werk om je administratie te corrigeren zijn voor je eigen rekening.

 

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service