Kan ik het programma op mijn Tablet gebruiken?

Het programma is vanaf tablet formaat geschikt om mee te boekhouden. Alles inzien is zeker geen probleem. Voor nieuwe opvoer adviseren wij om een (extern) toetsenbord te gebruiken.  Daarnaast kun je ook de mobile App op je tablet gebruiken. Hiermee kun je overal zien hoe je er financieel voor staat:

• Actueel inzicht in je opbrengsten, kosten en resultaat;
  • Direct de bonnetjes van je aankopen versturen naar je online boekhouding;
  • Openstaande facturen (in- en verkoop) inzien;
  • Je kilometers & Uren registreren en direct koppelen aan een relatie;
  • Het actuele saldo van te betalen of te ontvangen BTW raadplegen.

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service