Welke rapportages zijn er in Myfinance beschikbaar?

Je kan de volgende rapportages bekijken en downloaden:

Grootboekmutatiekaart – Excel & Schermweergave
Balans – Excel & Schermweergave
Winst- & Verliesrekening – Excel & Schermweergave
Debiteuren & Crediteuren – Excel & Schermweergave
Winst- & Verliesrekening – Excel & Schermweergave
BTW-rapportage per tijdvak – PDF
Productrapportage – Excel & Schermweergave
Afschrijvingsschema – Excel

Relaties – CSV

Let op: Voor het doen van je IB-aangifte of aangifte VPB gebruik je de Excel rapportage uit het dashboard. Deze bevat alle gegevens die je nodig hebt.

Maak je nergens meer zorgen over, voor slechts € 59,95 (all in) heb je een eigen boekhouder

Jouw boekhouding inclusief BTW-aangiften en aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd door een professionele boekhouder. Kom vandaag nog in contact met jouw boekhouder. online boekhouder service